24/09/2009

Espaço Galego na diada

O Espaço Galego começou o curso na Fira d’Entitats dels Països Catalans, organizada por Gent de la Terra em Barcelona. Neste ano tivemos um expositor de diferente material do mundo associativo galego que puído ser consultado ou adquirido polas pessoas que se achegaram até a barraquinha que compartilhamos com Defensem el gallec e a Assembléia de Apoio a Núria Pòrtulas.
Na presente ediçom fijo-se umha apresentaçom de Estaleiro Editora e se vendeu o livro de Raïda Rodriguez Mosquera Máquina de Guerra. Também, entre outros, contamos com o último número de Novas da Galiza e com o Manifesto pola Hegemonia Social do Galego.Por último, contamos com a presença duns/as companheir@s galeg@s deslocad@s até Catalunha desde Boiro, pertencentes ao Centro Social Aturuxo; a quem enviamos umha carinhosa saudaçom

L’Espai Gallec va començar el curs a la Fira d’Entitats dels Països Catalans, organitzada per Gent de la Terra a Barcelona. Aquest any van tenir un expositor de diferent material del mon associatiu gallec que va poder ser consultat o adquirit per les persones que es van apropar fins a la parada que compartíem amb Defensem el gallec i l’Assemblea de Suport a Núria Pòrtulas.
A la present edició es va fer una presentació d’Estaleiro Editora i es va vendre el llibre de Raïda Rodríguez Mosquera Máquina de guerra. També, entre d’altres, vam comptar amb l’últim número de Novas da Galiza i amb el Manifesto pola Hegemonia Social do Galego.
Per últim, vam comptar amb l presència d’uns/es companys/es gallecs/es desplaçats fins a Catalunya des de Boiro, pertanyents al Centro Social Aturuxo; a qui enviem un afectuosa salutació.



Sem comentários: