26/11/2008

Vindeiros concertos

O grupo galego Ataque Escampe continua com o seu turnê polos Països Catalans depois da sua actuaçom em Bellaterra o dia 6 deste mês. Esta ocasiom é a vez do País Valencià, com quatro concertos em três dias.
A quinta-feira 27 de Novembro, Ataque Escampe actua em Catarroja (Horta Sud), no Casal Jaume I (Plaça Major, 6, baix). A sexta 28, os galegos fam a dupla, primeiro na Faculdade de Filologia, Traducçom e Interpretaçom de València (às 18:00), depois no Centre Ovidi Montllor-Casal Jaume I de Alcoi (l'Alcoià), no carrer Vistabella 8 (às 22:30). Finalmente, tocaram em Crevillent (Baix Vinalopó) o sábado 29 às 22:30, no Casal Jaume I (Gaetà Candela Pastor, 11).
Pola sua banda, o grupo catalão Ràbia Positiva realizará três concertos em Galiza a vindeira semana. O primeiro será o dia 5 de Dezembro às 22:00, no Pub Gatos (rua Galiza, 21) de Melide (Terra de Melide). O segundo será o dia 6 de Dezembro, no Festival Furtivo de Cangas (Morraço). Acabaram a sua estância no País o dia 7 com umha actuaçom na Radio Galega às 16:00 (Compostela).



El grup gallec Ataque Escampe continua amb la seva gira pels Països Catalans després de sa actuació a Bellaterra el dia 6 d'aquest mes. Ara li toca al País Valencià amb quatre concerts en 3 dies.
El dijous 27 de novembre, Ataque Escampe actua a Catarroja (Horta Sud), al Casal Jaume I (Plaça Major, 6, baixos). El divendres 28, els gallecs fan el doblet, primer a la Facultat de Filologia, Traducció i Interpretació de València (a les 18:00), després al Centre Ovidi Montllor-Casal Jaume I d'Alcoi (l'Alcoià), al carrer Vistabella 8 (a les 22:30). Finalment, tocaran a Crevillent (Baix Vinalopó) el dissabte 29 a les 22:30, al Casal Jaume I (Gaetà Candela Pastor, 11).
Per la seva banda, el grup català Ràbia Positiva farà tres concerts a Galiza la setmana vinent. El primer serà el dia 5 de desembre a les 22:00, al Pub Gatos (rua Galiza, 21) de Melide (Terra de Melide). El segon serà el dia 6 de desembre, al Festival Furtivo de Cangas (Morraço). Acabaran la seva estada al País el dia 7 amb una actuació a la Radio Galega a les 16:00 (Compostel·la).

Sem comentários: